II Potongan 30% all item untuk pembelian minimal 300.000. Kupon: RADICAL

Masih Kosong

Oleh oleh Khas Jalan Sunyi Omar Khayyam

Omah Novel Jawa. Becik aja mung banjur dheku-dheku amarikelu, amung niru łan maelu, jalaran kabeh ora mesthi kaya kang kasat ing mripat, ora mesthi padha kang kinandha

Rp.230,000

RadicalMay Bookfair:

Pembelian: Gratis Kalender HAM 2021 setiap Transaksi
Pembelian: Diskon 30% Minimal: 200.000. Kode Kupon: RADICAL
Pembelian: Diskon 25% Tanpa Minimal. Kode Kupon: bacadulu
Pengiriman: Subsidi Ongkir Rp22.000,00 untuk Minimal Pembelian Rp122.000,00. Kode Kupon: bebasbaca

Pengecualian Kupon: Pre Order, Package, Merch, Coffee
Catatan: Jika menggunakan kupon, harga akan berlaku dari harga normal. Karena kupon ini sifatnya bukan penambahan diskon.

Description

Omah Novel Jawa. Mbokmenawa...

Omahe manungsa kapisan kuwi wujud jagad apepayon langit ajejogan lumahing bumi. Nalikane manungsane mratah, omahe alas gung apepayon roning mandira cagaking kayu-kayu tuwa, bisa uga ing lengkehing gunung njeroning guwa kangsirung.

 

Omah iku ana kaanakake ing lakuning wektu saukuran dhuwuring budaya kang anggerba. Pinakemake ing pangertene manungsa łan angoyot ing lak-lakaning laku, jangka jangkahing wektu, anggubet penemu anuntun marangtuju.

 

Omah, jagrag njegreg kang marentah, tan pengin ana tembung obah łan owah. Kudu kinudu ambebegeg. Lumiyat lir pambeksa rinakit ing tata, tan wiwang sakeng rasa.

 

Omah, amulat sarira nyawang kahanan sakiwatengen. Anundhung rubeda kang beda saka kitabing kandha. Amanca rupa tanpa kelangan warna. Angrangkul wiji tuwuh kang timbul, sambung sinambung ing sadawane laku.

 

Mbokmenawa...

Srengenge tansah angetung wektu, jumedhul ing wayah esuk ing langit wetan, banjur lumaku angubengi bumi wayah rahina tumekeng suruping dina, banjur anyilem ing sungapaning wengi, makarya ing lumahing bumi kang beda, nganti bang-bang rahina tekaningdina liya.

 

Mbokmenawa…

Becik aja mung banjur dheku-dheku amarikelu, amung niru łan maelu, jalaran kabeh ora mesthi kaya kang kasat ing mripat, ora mesthi padha kang kinandha.

Detail


Kategori : Novel - Sastra
Dimensi : 14 x 21 cm | Hard Cover
Bahasa : Indonesia, 2020
Stock: 14
Penerbit: Interlude
Penulis: Krishna Mihardja
Berat : 1100 gram
Product Tags:

II Potongan 30% all item untuk pembelian minimal 300.000. Kupon: RADICAL

Pengiriman Ke
Berat: gram
Ongkos Kirim
---

Reviews

0 /5

5 Star
0
4 Star
0
3 Star
0
2 Star
0
1 Star
0

Submit Your Review

Required fields are marked*

Terakhir dilihat


Rekomendasi Bacaan Serupa